Om V∙Kysten | V•Kysten

Om V· Kysten

V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi er født og opvokset i Vendsyssel, og den nordjyske natur og kultur ligger dybt forankret i os. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse.

Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.

Vi har et samarbejde med fotograf Aage Møller-Pedersen.

Klare fordele som udlejer gennem V∙Kysten

Der er mange gode grunde til at leje dit feriehus ud gennem et udlejningsbureau. Du kan for eksempel tjene helt op til 40.000 kr. skattefrit hvert år på lejeindtægter. Vælger du at udleje gennem V∙Kysten betaler du kun 19 % i udlejningsprovision

Vi sørger for en bred og effektiv markedsføring af dit feriehus, blandt andet her på vores website, på flere populære feriehusportaler, og via vores agenter.

Vi samarbejder med en professionel fotograf, så markedsføringen fremstår professionel og troværdig. 

Tilsammen har vi over 10 års erfaring fra både service- og turistbranchen, og ikke mindst fra feriehusudlejning, så vi er godt rustede til at varetage opgaven med at udleje dit feriehus.

Overlad det trygt til os!

Vi har udlejningshuse i Tversted, Kjul, Hirtshals, Nørlev og Lønstrup i vores portefølje, og vi udvider hele tiden vores udbud af udlejningshuse.

Derudover samarbejder vi med tyske agenter og starter samarbejde op med hollandske agenter. Du kan se nærmere omkring V∙Kystens feriehuse her.

Kombinationen af erfaring fra turistbranchen og feriehusudlejning gør netop, at vi kan yde professionel og kompetent vejledning – både når det gælder praktikken omkring udlejning af feriehuse, og når det gælder hjælp til at formidle og skabe rammerne for en oplevelsesrig og mindeværdig ferie i et skønt feriehus i det nordjyske for vores gæster.

Skræddersyede løsninger, der passer til dig

Når du ønsker at gå i gang med at udleje dit feriehus, tilbyder vi naturligvis en uforpligtende udlejningsvurdering som det første. Derefter udarbejder vi en skræddersyet udlejningsaftale ud fra dine behov, så du får mest mulig fleksibilitet.

Vi står desuden for alt det praktiske vedrørende udlejning. Vi samarbejder med et rengøringsfirma, som står for rengøringstjek og evt. slutrengøring ved lejerskift. Bor du i nærheden, kan du dog også selv vælge at håndtere lejeskiftene. Til mindre 

serviceopgaver vedrørende el, vand og varme har vi tæt kontakt til et lille lokalt firma. 

Vi følger op på de eventuelle reklamationer, der måtte komme, og er altid til at komme i kontakt med på telefon, via mail, eller du kan kigge forbi vores lokale kontor, hvorfra vi administrerer elafregning, nøgleudlevering osv.

Din garanti for en positiv oplevelse

- som udlejer og som gæst

Hos V∙Kysten vægter vi tillidsforholdet og nærheden højest.
Vi tror på, at den personlige kontakt er den bedste måde at skabe rammerne
for et godt samarbejde, og vi brænder for at skabe gode oplevelser.

Hos os kan du være sikker på, at du altid bliver mødt med et højt serviceniveau og et smil på læben
– uanset om du vil udleje dit feriehus, eller om du ønsker at booke din næste ferie gennem os.

Vivi